Sirpin käyttöönotto

Viljelytiedot kännykässä

Lataa Sirppi sovelluskaupastasi:

Voit ladata Sirpin kännykkääsi tai tablettiisi Play-kaupasta tai App Storesta.

Myös lämpöyrittäjille tarkoitetun Sirppi Energia -sovelluksen saat ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta.

Käyttäjätunnusten luonti

Sirppiä voi käyttää joko itsenäisenä sovelluksena tai synkronoituna Softsalon Peltotuki-ohjelman kanssa. Päätä aluksi, kumman käyttötavan haluat. Katso sitten alta sinulle sopivat ohjeet. Käyttöönotto on helppoa molemmilla tavoilla.

Jos haluat käyttää Sirppiä itsenäisenä sovelluksena

  • Valitse Sirpin aloitusruudulta Rekisteröidy. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana.
  • Sirppi kysyy vielä tilatunnuksen ja noutaa sen jälkeen tilasi lohkot ja kartat hallinnon Vipu-palvelusta. Sen jälkeen kaikki on valmista tositoimiin.

Huomaa, että näin rekisteröity Sirppi ei synkronoidu Peltotuki-ohjelman kanssa. Voit käyttää mitä tahansa viljelysuunnitteluohjelmaa tai et mitään. Voit joka tapauksessa ottaa Sirpin ilmaiseksi käyttöön ja todeta sen hyödyt.

Jos haluat käyttää Sirppiä synkronoituna Peltotuki-ohjelmaan

Jos haluat Sirpin synkronoituvan Peltotuki-ohjelman kanssa, luo Sirpin käyttäjätunnukset Peltotuella. Tunnusten luonti on ilmaista myös Peltotuen kautta tehtynä.

Tässä vaihtoehdossa voit tehdä Peltotuki-ohjelmalla viljelysuunnitelman, tukien haun ja kannattavuuslaskennan. Peltotuen tiedot näkyvät Sirpissä. Sirpillä voit kuitata viljelytapahtumat tehdyiksi ja muuttaa tai lisätä niitä tarpeen mukaan.

Jos sinulla ei ole Peltotuki-ohjelmaa, voit halutessasi noutaa ilmaisen Peltotuki Micro –ohjelman tämän linkin kautta. Linkistä aukeaa Peltotuki Micron ominaisuuksista kertova sivu. Asennusohjelma latautuu, kun klikkaat tekstin kohtaa Asennustiedoston nouto

Ihastu itsekin. Lataa Sirppi nyt!