Suosittelukoodi / Kampanjakoodi

Hyötyä suosittelijalle ja uudelle Sirpin käyttäjälle

Sirpin voi ottaa käyttöön ilmaiseksi myös ilman koodia. Käyttö on jokaiselle tilalle ilmaista vähintään vuoden ajan.

Suosittelukoodilla lisää ilmaista käyttöaikaa

Jos olet ottamassa Sirppiä käyttöön ja olet saanut suosittelukoodin tai kampanjakoodin:

  • Kun luot Sirpin käyttäjätunnusta, tallenna saamasi koodi kohtaan Suosittelukoodi/kampanjakoodi.
  • Koodilla saat puoli vuotta lisää ilmaista käyttöaikaa. Lisäksi saat vähintään vuoden ilmaiskäytön, kuten kaikki Sirppi-käyttäjät.
  • Myös suosittelija saa ilmaista käyttöaikaa, kun käytät koodin.

Jos käytät jo itse Sirppiä:

  • Jos olet tyytyväinen Sirppiin, voit lähettää tutulle viljelijälle suosittelukoodin Sirppi-sovelluksen sisältä.
  • Saat itsellesi puoli vuotta lisää ilmaista käyttöaikaa, kun hän ottaa Sirpin käyttöön ja käyttää hänelle lähettämäsi suosittelukoodin.
  • Myös koodin käyttäjä saa puoli vuotta ylimääräistä ilmaiskäyttöaikaa. Lisäksi hän saa kaikille käyttäjille annettavan vähintään yhden vuoden ilmaiskäytön. Molemmat siis hyötyvät.
  • Voit lähettää Sirpistä niin monta suosittelukoodia niin monelle henkilölle kuin haluat. Jokaisesta käytetystä koodista saat itsellesi puoli vuotta lisää ilmaista käyttöaikaa. Suosittelukoodin voi käyttää kuka tahansa, joka asentaa Sirpin ja jolla on tilatunnus. Jokainen maatila tai neuvojakäyttäjä voi käyttää yhden suosittelukoodin Sirppiä käyttöön ottaessaan.

Sirppiä kehitetään suurella sydämellä omaan ja muiden viljelijöiden käyttöön. Sovellus on pidetty vuosia kokonaan ilmaisena eikä rahaa ole käytetty mainostamiseen. Monet ovat ottaneet Sirpin käyttöön kuultuaan siitä sattumalta, ja olleet tyytyväisiä. Monet ovat erikseen kertoneet, että haluaisivat maksaa hyvästä sovelluksesta.

Sovellusta suosittelemalla jokainen tyytyväinen käyttäjä voi kantaa kortensa kekoon ja saada samalla myös itselleen hyötyä. Ja mitä enemmän Sirpillä on käyttäjiä, sitä enemmän sen kehittämiseen voidaan panostaa. Kaikki hyötyvät.

Suosittelukoodeja voivat lähettää kaikki Sirpin käyttäjät, sekä pääkäyttäjät että alikäyttäjät. Koodi on tilakohtainen. Koodin antama lisäaika koskee kaikkia tilan käyttäjiä.

Jos suosittelija on Sirpissä monen tilan pääkäyttäjänä, koodin lisäaika hyvitetään sille tilalle, jonka kohdalla hän on Sirpissä, kun lähettää koodin.

Ps. Jos sinulla on kehitysehdotuksia, lähetä postia osoitteeseen asiakaspalvelu@sirppi.fi.

Ihastu itsekin. Lataa Sirppi nyt!