Viljelysuunnittelu ja 2023 ravinnekatot nyt Sirpissä

Paljon toivottu tietokoneelle optimoitu Sirpin viljelysuunnittelu ja uudet ravinnekatot on nyt julkaistu. Sirpin periaatteille uskollisina julkaisemme parin viikon kuluessa kaikki samat toiminnot sisältävän mobiiliversion, joka näyttää myös lohkokirjanpidossa ravinteet ja ravinnekatot.

Nyt julkaistussa tietokoneversiossa on hyödynnetty koko tietokoneen näyttö, on se sitten isompi tai pienempi. Toivomme, että Sirppi nostaa viljelysuunnittelun ergonomian samalla uudelle tasolle.

Kaikki, aivan kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta. Nyt on se aika, kun hiotaan yhdessä käyttäjien kanssa viimeiset rosot sovelluksesta. Pistä postia osoitteeseen asiakaspalvelu@sirppi.fi!

Uudessa sovelluksessa ovat mukana seuraavat uudet asiat

  • Maanäytetietojen haku laboratorioista.
  • Vuoden 2023 ravinnekattojen laskenta.
  • Tietokoneen koko näytön hyödyntävä viljelysuunnittelu, joka toimii myös puhelimessa.
  • Integroitu joukkomuokkaus ja yksittäisen lohkon käsittely.
  • Reaaliaikainen lohkojen ravinneseuranta.
  • Uusi lohkomuokkaus myös lohkokirjanpidossa.

Jos käytät Peltotuki-ohjelmaan synkronoitua Sirppiä, maanäytteet ja ravinnekatot käsitellään vanhaan tapaan Peltotuessa. Sirppi kuitenkin näyttää ne.

Nyt tutustumaan, ja muista lähettää palautetta!

Ai niin. Sirppi on edelleen vähintään vuoden ajan ilmainen jokaiselle uudelle tilalle ja siitä eteenpäin maksu on 50 euroa + alv /vuosi. Ilman ha-maksua, ilman käyttäjäkohtaista maksua ja ilman lisäosamaksuja. Tietokonekäyttö ja mobiilisovellus. Nyt samalla rahalla saa myös ravinnekatot ja viljelysuunnittelun.

Jos suosittelet Sirppiä toiselle tilalle ja hän ottaa sen käyttöön, te molemmat saatte ylimääräisen puolen vuoden ilmaisjakson. Yhteistyössä on voimaa.