Uusi Sirppi julkaistu / Lue Koneviesti

Sirpin versio 1.4 on julkaistu Androidille. Koronatilanteen takia se saattaa viipyä Googlen tarkistuksessa normaalia pidempään, jopa viikon. Tämän jälkeen se tulee saataville Play-kauppaan. iPhone-versio julkaistaan lähiaikoina.

Tutustu Koneviestin Sirppi-artikkeliin

Koneviesti-lehden tänään ilmestyneessä versiossa on artikkeli Sirppi ja Sirppi Energia -mobiilisovelluksista. Kannattaa tutustua! Artikkelista saa hyvän yleiskuvan Sirpin ominaisuuksista. Koneviestin sivuille.

Kaipaako asiakkaasi tarkempia tietoja tuotteistasi?

Monet tahot puhuvat jäljitettävyydestä, mutta käytännön ratkaisuja ei juuri ole nähty. Onko sinulla tarvetta avata joitakin tietoja ostajille tai kuluttajille?

Kartoitamme parhaillaan tilannetta ja voisimme ehkä tehdä kanssasi jotain asian suhteen. Ei pitkää projektia ja kokouksia, mutta ehkä toimivan käytännön toteutuksen. Se on meidän vahvuutemme.

Sirpin tiedot ovat aina lohkoon ja paikkaan sidottuja ja sisältävät usein myös valokuvia. Kuvallisia karttamerkintöjä voi tehdä minne tahansa. Tarvittaessa osa tiedoista voidaan avata ulkopuolisille. Jos asia kiinnostaa, ota yhteyttä meihin asiakaspalvelu@sirppi.fi ja kerro, mitä asiakkaasi haluaisi. Tai sinä itse.

Tarkempia tietoja uudesta versiosta

Sirppi on edelleen ilmainen.

Sirppi on käytettävissä myös selaimella osoitteessa web.sirppi.fi. Parhaimmillaan se on kuitenkin kännykässä, joka yhdistää paikkatiedon, kameran ja Sirpin kehutun käytettävyyden. Moni on epäillyt, voiko kännykkä oikeasti toimia lohkokirjanpidossa, mutta muuttanut mielensä kokeiltuaan Sirppiä. Olemme kiitollisia kaikista kehuista. Kehitysehdotukset olemme pyrkineet huomioimaan uudessa versiossa.

Uuden version ominaisuuksia:

  • Lohkoryhmät: mahdollisuus luoda saman viljelykiertovaiheen lohkoista tai saman kylän vuokralohkoista oma ryhmä. Ryhmät nopeuttavat monia toimintoja.
  • Edelleen kehitetyt lohkojen joukkomuokkaukset ja tapahtumien joukkolisäykset.
  • Lohkon ravinnemäärät saa nyt näkyviin klikkaamalla lohko-otsikkoa.
  • Varastokirjausten tekoa on helpotettu ja lisätty yhteenvetoon myös varaston arvo. Varastokirjanpito sopii myös luomutiloille ja sisältää myös kuivurikirjanpidon ja rehukirjanpidon.
  • Karttamerkinnän voi lisätä joko omaan sijaintiin tai kartalta osoitettuun paikkaan.
  • Karttamerkintöjä voi siirtää ja lisätä, myös tietokoneella.
  • WhatsAppilla jaetun karttamerkinnän vastaanottaja voi nyt vaihtaa taustakartaksi myös ilmakuvan.
  • Käyttäjien toivomia pikkuparannuksia.

Sirpin ohje päivittyy lähipäivinä uuden version mukaiseksi.

Jos sinulla on kehitysehdotuksia, lähetä postia osoitteeseen asiakaspalvelu@sirppi.fi!