Sirppi 1.5 julkaistu iPhonelle ja iPadille

Sirppi-mobiilisovelluksen versio 1.5 on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Saat sen ilmaiseksi Applen sovelluskaupasta.

Uudessa versiossa on pyritty entistä parempaan iPhone-käyttökokemukseen. Hioimme monia yksityiskohtia ja huomioimme mm. eri puhelinmallien näyttöjen eroja. Samalla muutimme hallinnon tietojen noutoa hieman, jotta se toimii kaikilla iPhone-malleilla. Otamme mielellämme vastaan kaikkia kommentteja ja kehitysehdotuksia!

Android ja iPhone-mobiilisovellusten lisäksi Sirppiä voi käyttää tietokoneen selaimella osoitteessa web.sirppi.fi. Kaikilla laitteilla näkyvät samat tiedot ja kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla.

Uusia ominaisuuksia:

Uudessa versiossa lohkokirjanpidon lohkosuodatukseen on lisätty vapaa tekstihaku. Tekstihaku on usein nopein tapa etsiä haluttu lohko ruudulle, jos ei käytetä automaattista paikannusta. Haku onnistuu lohkojen nimistä, lohkotunnuksista, viljelykasveista ja lajikkeista.

Sirpin kartalta voi nyt jakaa halutut peltolohkot lohkolinkkinä, jonka voi lähettää esim. WhatsApp-viestinä. Viestin vastaanottajan ei tarvitse asentaa mitään tai kirjautua minnekään, pelkkä linkin klikkaus avaa jaetut lohkot kartalle. Kun vastaanottaja klikkaa kartalla näkyvää peltolohkoa, hän näkee myös lohkon pinta-alan ja viljelykasvin. Taustakartaksi hän voi itse valita ilmakuvan, maastokartan tms.

Peltolohkojen jako lohkolinkkinä on kätevä tapa lähettää oikeat kasvulohkot sisältävä kartta esim. urakoitsijalle, neuvojalle tai tarkastajalle. Viestiin voi liittää halutun tekstiohjeen.

Voit valita lohkolinkillä jaettavat peltolohkot kartalta klikkaamalla, lohkolistalta suodattamalla tai jakamalla kaikki lohkot.

Menestystä syystöille ja hyvää jatkoa Sirpin parissa!