Sirppi 1.5 julkaistu Androidille

Sirppi-mobiilisovelluksen versio 1.5 on julkaistu Androidille. Uusi iPhone-/iPad-versio ilmestyy lähiaikoina. Uutta sovellusta voi käyttää myös tietokoneella osoitteessa web.sirppi.fi.

Uudessa versiossa lohkokirjanpidon lohkosuodatukseen on lisätty vapaa tekstihaku. Tekstihaku on usein nopein tapa etsiä haluttu lohko ruudulle, jos ei käytetä automaattista paikannusta. Haku onnistuu lohkojen nimistä, lohkotunnuksista, viljelykasveista ja lajikkeista.

Sirpin kartalta voi nyt jakaa halutut peltolohkot lohkolinkkinä, jonka voi lähettää esim. WhatsApp-viestinä. Viestin vastaanottajan ei tarvitse asentaa mitään tai kirjautua minnekään, pelkkä linkin klikkaus avaa jaetut lohkot kartalle. Kun vastaanottaja klikkaa kartalla näkyvää peltolohkoa, hän näkee myös lohkon pinta-alan ja viljelykasvin. Taustakartaksi hän voi itse valita ilmakuvan, maastokartan tms.

Peltolohkojen jako lohkolinkkinä on kätevä tapa lähettää oikeat kasvulohkot sisältävä kartta esim. urakoitsijalle, neuvojalle tai tarkastajalle. Viestiin voi liittää halutun tekstiohjeen.

Voit valita lohkolinkillä jaettavat peltolohkot kartalta klikkaamalla, lohkolistalta suodattamalla tai jakamalla kaikki lohkot.

Huom! Molemmat uudet ominaisuudet ovat käyttäjien ehdotuksia! Meistä ehdotukset olivat hyviä ja halusimme toteuttaa ne välittömästi.

Haluamme jatkossakin rakentaa uusia, käyttäjiä oikeasti helpottavia toimintoja. Ota siis yhteyttä meihin osoitteella asiakaspalvelu@sirppi.fi, jos sinulla on kehitysehdotuksia! Ehkä voimme ratkaista pulmasi.