Sirppi Energia -mobiilisovellus julkaistu Androidille

Lämpöyrittäjien varastojen hallintaan tarkoitettu Sirppi Energia -mobiilisovellus on julkaistu ja saatavissa puhelimen sovelluskaupasta. Palvelua voi käyttää myös selaimella osoitteessa energia.sirppi.fi.

Jos tiedät tutun lämpöyrittäjän, kannattaa vinkata hänelle. Varastojen hallinta on nyt tuotu uuteen, helpompaan aikaan.

Sirppi Energia -sovelluksella voi hallita puuvarastojen sijaintipaikkoja ja puumääriä. Sovellus näyttää varastot kartalla ja laskee kokonaismäärät puulajeittain.

Sirppi Energia sisältää valmiit puulajiluettelot ja osaa muuntaa kiintokuutiot hakkeeksi. Käyttö on nopeaa ja helppoa. Sovelluksella voi jakaa autokuskeille Google Maps -ajo-ohjeet varastopaikoille ja hallita varastojen maksutietoja. Sirppi Energia -sovellukseen voi perustaa myös alikäyttäjiä, jolloin kuski tai hakettaja voi itse tallentaa työn.

Testikäyttäjien palaute on ollut erittäin hyvää. Sovellusta kehitetään jatkuvasti.

Lisätietoja Sirppi Energia -sovelluksesta:

Sirppi Energia on täsmäsovellus puuvarastojen hallintaan ja tehtiin lämpöyrittäjien toiveesta. Jos sinulla on muu vastaava tarve, jonka Sirpin erikoisversio voisi ratkaista, ota yhteyttä! Sirppi-mobiilisovelluksen erikoisversioilla voi ratkaista lähes kaikki ongelmat, joissa tarvitaan sijaintitietoa. Sillä voi hallita yhtä hyvin kaapelikeloja, työkoneita tai puiston penkkejä. Ota yhteyttä!