Sirpin versio 1.1.3 julkaistu Androidille, iPhonelle ja iPadille

Saat Sirpin ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta. Selainkäyttö tietokoneella julkaistaan lähiaikoina.

Tärkeimpiä uutuuksia:

  • Sirppiä voi käyttää nyt myös itsenäisenä standalone-versiona, ilman kytkentää Peltotuki-ohjelmaan. Sirppi toimii nyt kaikilla maatiloilla. Käyttäjätunnukset saa tehtyä itse ensimmäisellä käynnistyksellä, lohkotiedot ja kartat haetaan automaattisesti hallinnon Vipu-palvelusta. Peltotuki-käyttäjille synkronointi toimii kuten ennenkin.
  • Varastokirjanpitoa on kehitetty. Lisätty mm. Siirto toiseen varastoon -toiminto ja Luo toinen vastaava tapahtuma -toiminto.
  • Lohkokirjanpitoon on lisätty tapahtumien joukkolisäys ja eräiden sertifiointijärjestelmien tarvitsema automaattinen tapahtuman kellonaika. Itsenäisessä versiossa myös lohkojen joukkomuokkaus.
  • Kartalle on lisätty Google Maps -ajo-ohjeen lähetys WhatsApp-viestinä.

Sirppiä voi edelleen käyttää täydellisesti myös ilman varastokirjanpidon tekemistä. Varastokirjanpito on hyvä lisä, mutta vaatii hieman lisätyötä. Luomutiloille varastokirjanpito on pakollinen. Sirpin varastokirjanpito sopii sekä luomutiloille että tavanomaisille tiloille.

Sirppi on edelleen kaikille ilmainen! Kannattaa vinkata kaverillekin, on hänellä sitten Peltotuki-ohjelma tai ei. Sirppi sopii nyt kaikille. Esim. luomutila ei usein tarvitse kuin Sirpin. Siinä on viljelysuunnittelun pääkohdat, mobiili lohkokirjanpito, varastokirjanpito, kartta ja puintiaikaennusteet. Ilmaiseksi.

Jos tarvitset monipuolisempaa ravinnelaskentaa, Sirpin parina voi käyttää erillistä viljelysuunnitteluohjelmaa, esim. ilmaista Peltotuki Microa. Lisätietoja vaihtoehdoista.

Jos sinulla on kehitysehdotuksia tms., ota yhteyttä meihin asiakaspalvelu@sirppi.fi. Sirppiä kehitetään jatkuvasti, yhdessä.